Uputstva

1. Prijava i registracija na sajt

Na početnoj stranici nađite opciju Korisnički račun zatim odaberite Prijava ukoliko ste već registrovan član ili Registracija-novi korisnik ukoliko još uvek nemate kreiran račun unutar sajta Lideroglasi.com. Unutar opcije za registraciju obavezna polja za upis su samo polja označena znakom *, nakon registracije, potrebno je da izvršite potvrdu registracije putem Vašeg upisanog e-maila na koji će Vam biti poslata poruka.


Tutorial

Kada ste se registrovali, unesite Vaše podatke na Prijava unutar Korisničkog računa da bi ste pristupili unutar sajta Lideroglasi.com.

2. Upis Vašeg linka i reklamiranje

Unutar računa imate opciju Kreirajte link što je besplatna opcija upisa Vašeg linka i on ide u 3 podkategorije koje ste odabrali.


Tutorial1 style=

Nakon što ste uneli svoj link i popunili sve podatke(obavezno stavite koji grad je u pitanju), Vaša reklama će se pojaviti u odabranim podkategorijama pošto je naš administrator odobri.


Tutorial2 style=

Ukoliko želite da imate link koji će biti na vrhu podkategorije, vodite računa da su na vrhu reklamni linkovi koji su najpopularniji ( označeni su kao „popular“ - imaju najveći broj klikova), međutim ukoliko želite plaćenu reklamu u našem direktorijumu, Vaš link će imati prednost i biće izlistan na početku podkategorije sa oznakom „sponsored“ ( obratite pažnju da ukoliko i drugi imaju oznaku sponsored, a želite njihovu poziciju u podkategoriji, prednost imaju „sponsored“ linkovi koji su najpopularniji).


Tutorijal3 style=

Kako platiti reklamu

Na delu Račun idite na polje Vaši linkovi, zatim odaberite opciju Reklamiranje.


Tutorial4 style=
Tutorial5 style=

Tu možete odabrati željeni paket i voditi računa o Vašem reklamnom budžetu. Plaćanje je putem paypala ili kartice.Tutorial6 style=

Na opciji Statistika koja se nalazi u opciji Vaši Linkovi, možete pratiti rezultate Vaše reklame.


Tutorial7 style=
3. Kreiranje članka

U delu Kreirajte članak možete opisati Vašu firmu ili posao, ili čak napraviti sopstveni blog post i povezati ga sa svojim linkom.


Tutorial8 style=

Link koji vodi sa članka se nalazi na opciji Vlasnik i taj link vodi na Vaš sajt. Bez obzira koliko članaka da napišete preko svog naloga na Lideroglasi.com, svi vode ka Vašem upisanom sajtu.


Tutorial9 style=

Kontaktirajte nas ukoliko Vam treba pomoć prilikom korišćenja stranice ili plaćanja reklame.