Početna » Korisnička stranica »

Uslovi poslovanja

Pravila i uslovi poslovanja

Lideroglasi.com ( u daljem tekstu Lider ili Lider oglasi) je Pretraživač i marketing platforma prilgođena svima kojima je potrebna kvalitetna reklama na Internetu. Registracijom i otvaranjem računa na sajtu Lideroglasi.com, obavezali ste se na poštovanje Pravila i uslova poslovanja izloženih u ovom dokumentu. Lider oglasi može u svakom trenutku da obriše, izmeni ili doda stavke na Pravila i uslove poslovanja bez obaveze da o tome prethodno obavesti registrovane korisnike. Međutim, kada izvršimo promenu, bićete obavešteni nakon izvršene promene i ukoliko Vam se novi uslovi ne sviđaju, možete ugasiti Vaš Lider oglasi korisnički račun. Ukoliko nakon obaveštenja nastavite sa korišćenjem Lideroglasi.com sajta, smatramo da ste pristali na izmenjena pravila i uslove poslovanja. Slažete se da ćete postupati u skladu sa Pravilima i uslovima poslovanja, kao i da nastavkom korišćenja sajta prihvatate postojeća pravila i uslove poslovanja koji važe u tom trenutku.

Molimo Vas pročitajte pažljivo Pravila i uslove poslovanja pre nego što počnete koristiti usluge sajta Lider oglasi. Ova Pravila su legalno obavezujuća i odnose se na uslove korišćenja sajta Lideroglasi.com, sve povezane sajtove u vlasništvu Lideroglasi.com kao i poddomena ( zajedno: Sajt). Korišćenjem usluga se smatra upotreba sajta na bilo koji način, uključujući plaćanje reklamiranja, pregledanje sajta, dodavanje sadržaja u formi linkova, video zapisa, blogova ili novosti.

Odgovornost članova

Ne postoji ograničenje za godine korisnika, izuzev kada je plaćanje reklama u pitanju ili bilo koja druga vrsta plaćanja na sajtu Lideroglasi.com, tada je obavezno da korisnik ima 18 i više godina. Lideroglasi.com možete koristiti samo sa jednim imenom i jednim e-mailom. Koristićete korisničko ime i lozinku koje sami kreirate i isključivo je Vaša obaveza da obe stvari čuvate u tajnosti. Možete promeniti ove informacije u Korisničkom profilu i smatrate se odgovornim za sve što se dešava sa Vašim Lideroglasi.com računom. Svaki nedozvoljen pokušaj korišćenja Vašeg računa možete i u obavezi ste da nam prijavite na našu e-mail adresu datu na sajtu.

Ukoliko detektujemo neku prevaru, pokušaj prevare, psovke, iskorišćavanje sistema, dezinformacije, neprijatno ponašanje u razgovorima sa ostalim korisnicima ili administratorima, ilegalne radnje ili bilo kakve radnje suprotne etičkom i moralnom poslovnom ponašanju, zadržavamo pravo da Vam ukinemo račun i/ili zadržimo sva sredstva koja u tom trenutku postoje na Vašem Lideroglasi.com računu.

U slučaju da ste pokušavali prevaru, kradju, krivokletstvo, ili bilo koju drugu akciju koja krši prava treće strane koja saradjuje sa Lideroglasi.com u slučaju spora, zadržavamo pravo da ukoliko dodje do zahteva da se Vaši podaci predaju oštećenoj trećoj partiji, dostavimo sve neophodne i tražene podatke.

Prodaja/rentiranje računa

Lideroglasi.com ne dozvoljava prodaju niti rentiranje Vašeg računa. U slučaju da otkrijemo da pokušavate prodati ili rentirati Vaš račun, ugasićemo ga bez obaveze da Vas o tome obavestimo. Lideroglasi.com je besplatan i slobodan za učlanjenje te nema potrebe za prodajom ili zloupotrebom postojećih računa.

Limitacija odgovornosti

Lider oglasi ne može odgovarati za: izgubljen profit, promašene investicije ili poslovne poteze, bilo kakvu indirektnu ili direktnu, posebnu, slučajnu ili posledičnu štetu nastalu od korišćenja reklamiranja, čak i u slučaju kada je procenjeno da šteta može nastati. U slučaju da šteta nastane i nepovratna je, Lideroglasi.com zadržava pravo da vrati sredstva u iznosu cene sporne reklame. Ne odgovaramo niti snosimo odgovornost za ono što naši oglašivači reklamiraju na našem sajtu ( uključujući bez limita, garancije o podobnosti, trgovačkoj vrednosti ili bilo kojoj drugoj garanciji koja se javlja u ovom slučaju) U nastavku, ne možemo garantovati da sajt neće imati tehničke problem, server, kod, bug, hosting, admin greška I ostalo. Lideroglasi.com nije odgovoran niti će se smatrati odgovornim za bilo koje greške nastale na Vašem kompjuteru ili uredjaju, uklučujući, viruse,worms, malware i slično, niti će plaćati račune popravke istih. Obaveza korisnika je da na svom uredjaju ima dobre antivirus i anti-malware programe.

Isplata članova

Članovi Lideroglasi.com mogu zaraditi isključivo posetom na sajtove trećih lica koja se reklamiraju na sajtu Lideroglasi.com. U slučaju bonova, promocija i akcija, članovi će biti obavešteni putem e-mail adrese i isplata se vrši svakog prvog za prethodni mesec.

Platni procesori su paypall i 2checkout.

12. Reklamiranje

Sve stranice koje sadrže zaraženu skriptu ili kod. Agresivne pop-up reklame i viruse su strogo zabranjene. U nastavku, svi sajtovi koji promovišu sledeće nemaju pravo da se reklamiraju na stranicama Lideroglasi.com:

Sadržaj za odrasle
Droga i slične supstance
Diskriminacija i diskriminatorni tekstovi
Tekstovi i govor mržnje
Prodaja oružja
Prodaja i reklamiranje lekova
Ilegalni sadržaj, uključujući sve bez autorskih prava, filmovi, MP3,softver itd.

Lideroglasi.com zadržava pravo da odbije sve reklame koje po moralnoj I etičkoj proceni ne odgovaraju standardima fer poslovanja. Ukoliko se plati reklama za promociju ovakvog sadržaja, ne vraćamo sredstva.

Zloupotreba računa

Bilo kakva upotreba botova, robotića ili softvera u cilju varanja sistema i korišćenja lažnih klikova i impresija će dovesti do gašenja Vašeg korisničkog računa. Ukoliko se ovo otkrije na računu koji ima sredstva za reklamiranje ovakvog linka, sredstva se ne vraćaju, a račun se gasi. Lider oglasi ozbiljno prihvata obavezu da štiti sve oglašivače koji će dobiti maksimalan povrat na sva uložena sredstva u naš sistem. Lider oglasi zadržava pravo da suspenduje bilo koji račun nakon potvrde o zloupotrebi.

Lider oglasi ne podržava anonimnost, VPN ili korišćenje Proxy servera za pristup našem sistemu. Lideroglasi.com zadržava pravo da blokira bilo kog člana koji namerno i svesno pokušava ući u sistem koristeći VPN ili Proxy server. U slučaju prekršaja bilo koje tačke ovih Pravila, zadržavamo pravo da ugasimo račun i zadržimo sredstva.

Korišćenje sajta Lideroglasi.com
Koristeći usluge, nećete:
• postirati, objavljivati, izlistati ili upload-ovati sadržaj u neodgovarajuće kategorije;
• Kršiti ili zaobilaziti zakone, prava treće strane, pravilnik o privatnosti, ili vaš korisnički status;
• Koristiti naš sajt ukoliko ste već jednom imali ugašen račun i/ili izvršili zloupotrebu naših usluga;
• Manipulisati cenom naših usluga putem platnih procesora;
• Postavljati lažan, netačan, zavaravajući ili sumniv sadržaj;
• Preduzimati bilo koju akciju koja može uticati na rangiranje ili sistema za ocenjivanje.
• Prebacivanje Vašeg Lider računa trećem licu (uključujući i feedback) bez naše dozvole. Obaveza je da ukoliko ovo želite, o transferu obavestite administratore sajta;
• Distribuirate ili postirate spam, bulkirate elektronsku komunikaciju, saljete vezna pisma, piramidne šeme i slično;
• Distribuirate virus na bilo koji način;
• Upotreba robota (robots), crawlera (spider), scraper ili druga automatizirana sredstva da zloupotrebite naše usluge u bilo koju svrhu;
• Mešate se u bilo koji način u naše Usluge ili stavljate neproporcionalno mnogo sadržaja i namerno opterećujete infrastrukturu;
• Reprodukujete, izvodite, distribuirate ili na bilo koji način zloupotrebljavate sadržaj koji je licenciran ili na bilo koji način pripada drugom korisniku Lideroglasi.com sajta ili treće strane, uključujući trademark, copyrights, patente ili druga intelektualna prava. Ovo vam je dozvoljeno jedino u slučaju da imate prava na licencu koju vam je dao vlasnik;
• Na bilo koji način pokupite i zloupotrebite podatke drugih korisnika bez njihovog pristanka; ili
• Zaobiđete ili zloupotrebite tehničke mere koje koristimo da bi smo pružili naše usluge. Zadžavamo pravo da ugasimo neaktivne račune, takođe, zadržavamo pravo da ugasimo račune, odbijemo usluge ili odbijemo registraciju po etičkoj I moralnoj poslovnoj proceni (at our own discretion).
Pravila prodaje

Kada odlučite da kupite reklamu:

• Odgovorni ste da pročitate naše uslove pre kupovine.
• Odgovorni ste da nakon naručene kupovine, proverite da li je kupovina izvršena pravilno. Ukoliko nije, obavezni ste da nas kontaktirate.
• Ne prenosimo legalna niti bilo koja druga prava od prodavca ka kupcu.
• Ukoliko prodajete/kupujete preko Lideroglasi.com, ne odgovaramo za Vaše kupovine/prodaju koju obavljate koristeći druge platforme, servise i sajtove.
Povrat novca

Obzirom na prirodu posla, Lideroglasi.com ne podržava vraćanje novca. Međutim, ukoliko klijent zaustavi reklamu, novac se vraća na njegov Lideroglasi.com račun i može ga iskoristiti za neki drugi link ili drugom prilikom za reklamu. Sajt nema politiku isplaćivanja korisnika i samim tim nismo u mogućnosti da isti vraćamo na račun korisnika.

Sadržaj

Kada postavljate sadržaj ili linkove, dajete nam pravo za ekskluzivno, internacionalno, perpetualno, neponištivo, nepobitno, royalty-free, bez provizija i naknada koristimo sav sadržaj koji ste dali na sajt lideroglasi.com uključujući i sve zaštićeno kroz: vlasnička prava, copyright, trademarks, database prava i ostala prava na intelektualnu svojinu, u bilo kom mediju objavljenom na sajtu sada ili u budućnosti. Dalje, vodićete se moralnim pravima unutar zakona i nećete forsirati ova intelektualna prava protiv sajta, poddomena i povezanih trećih lica unutar Lideroglasi.com.

Garantujete i tvrdite da ništa od navedenog neće kršiti odredbe izmedju Vas i sajta Lideroglasi.com, kao i navedenih prava u prethodnom i sledećem paragrafu: traženje naknade za sadržaj koji ste uneli, Vaš sadržaj koji ste uneli koristeći naše usluge i alate ( uključujući i povezan sadržaj koji je nastao), korišćenje sličnog sadržaja koji su kreirali drugi korisnici treća lica povezana sa sajtom i slično.

Nudimo bilten/newsletter koji može sadržati slike i sadržaj sa sajta. Ovaj bilten moćete koristiti isključivo kroz vezu sa Lideroglasi.com direktorijumom. Ovu dozvolu moćemo ukinuti bez prethodnog obaveštenja ( at Lider sole discretion).

Bilten može sadržati copywrighted, trademarked ili druge oznake intelektualne svojine. Saglasni ste da nećete uklanjati copyright, imovinski, watermark ili bilo koju oznaku intelektualnog vlasništva ili kreirati bilo kakve materijale na osnovu toga što ste dobili u biltenu kao korisnik Lideroglasi sajta ( sve osim uključivanja biltena u Vaš listing ukoliko ste ga kreirali). Podaci iz biltena Lideroglasi.com će biti kreiran sa svrhom da sadrži i informiše, koristeći maksimalno istinite tvrdnje i reklame, kataloge i slično. U slučaju da treća strana iskoristi i izlista netačne podatke kao korisnik sajta, Lideroglasi.com nije odgovoran za podatke u biltenu na osnovu iskorišćenih podataka koji su netačni ili lažni.

Intelektualno pravo

Nismo odgovorni ukoliko neko od korisnika povredi intelektualna prava treće strane ili drugih korisnika.