Internet reklamni baneri

Internet reklamni baneri su baneri koje možete koristiti za predstavljanje Vaše firme na Internetu i na našim stranicama. Primeri:

Magic Moments

Romanovns

Kallee

LogoLogo
Logo2

Dobijate urađene fiksne vektorske banere u veličini koju želite ( vektorski baneri ne gube na kvalitetu slike ukoliko im promenite veličinu) po instrukcijama i primerima koje nam pošaljete na email adresu. Cena: Cena za Internet reklamne banere i logo nacrte slične prikazanim primerima je fiksna i iznosi EUR 30 za banere i EUR 50 za logo.

Za više detalja i platne instrukcije kontaktirajte nas i naručite Vaš baner ili logo još danas!

Usluge administracije sajta

Ukoliko želite da pokrenete sopstveni sajt, a nemate iskustva sa radom na web-hosting serveru i ne znate ništa o tome, tu su naši stručnjaci da obavljaju taj posao za Vas.

U okviru ove usluge nudimo Vam: pomoć pri izboru web-hostinga i paketa koji najbolje odgovara potrebama Vašeg sajta, instalaciju skripte (koju želite kupite ili ste je već kupili), podešavanje skripte, izmene na skripti (boja,slika raspored sadržaja...),upravljanje serverom i briga da sve funkcioniše kako treba.

Cena: Cena administracije sajta je EUR 200 mesečno.

Za više detalja i platne instrukcije kontaktirajte nas i pokrenite Vaš sajt još danas!

SEO- Optimizacija sajta za pretraživače

Dobijate vrhunski onpage i offpage SEO ( Search Engine Optimization). Vaš sajt će biti optimizovan za pretraživače kao što su Google, Yahoo, Bing, Ask i drugi. Korišćenjem savremenih metoda i saznanja, dovodimo Vas sajt na pravu poziciju i povećavamo Vam broj klijenata.

Za nas rade stručnjaci koji uporedo rade i sa stranim klijentima pa smo u stanju da nudimo niže cene u odnosu na konkurenciju na domaćem tržištu. Kada se odlučite za naše usluge, osoba koju smo Vam dodelili će Vam pokazati svoje preporuke i radove. Možete biti sigurni da dobijate pravu osobu za Vaš posao.

Šta je optimizacija sajta i zašto je potrebna?

Pretraživači kao što su Google i ostali svakodnevno primaju zahtev da očitaju višemilionske stranice. Dešava se da nov sajt i ne bude očitan ( indeksiran) mesecima ukoliko se ne urade određeni koraci koji će ovaj proces ubrzati. Čak i kada je sajt indeksiran, gubi u trci sa konkurencijom jer mahom već svi prate pravila i većina stranica je optimizovana.

Optimizacija sajta je jedan od ključnih faktora koji Vam pomaže da pobedite u trci za mesto na prvoj stranici na Pretraživaču.

Šta Vam nudimo?

Efikasno targetiranje tako da dobijete maksimum od svog sajta. Naš rad dokazuje da sajtovi na kojima smo radili zaista imaju visoke pozicije na pretraživaču za tražene i odredjene ključne reči ( reči koje korisnici ukucavaju u pretrazi). Dobijate potpunu optimizaciju sajta tako da ste uvek korak ispred konkurencije. Dobijate tehnički odrađene tekstove, pomenutu potpunu onpage i offpage optimizaciju sajta.

Cena: Konačno, ostavljamo Vam opciju da sve što uradimo za Vaš sajt a tiče se optimizacije uradimo u sklopu Vašeg određenog budžeta sa napomenom da je minimalna početna cena EUR 300.

Za više detalja i platne instrukcije kontaktirajte nas i uradite optimizaciju Vašeg sajta još danas!

Izrada WP sajta

Odmorite se i postavite kvalitetan sajt za svoj posao. Nudimo Vam izradu kvalitetnih sajtova, kompletno optimizovanih i spremnih za rad po sistemu ključ u ruke. Vaše je samo da nam pošaljete instrukcije i uputstva šta želite od Vašeg sajta.

Cena: Cena za izradu wp sajta je fiksna i iznosi EUR 500, ukoliko želite da mi nabavimo server i domen, pošaljite nam poruku.

Za više detalja i platne instrukcije kontaktirajte nas i uradite Vaš sajt još danas!

Reklamne usluge na sajtu Lideroglasi.com

Besplatno Vam nudimo upis u reklamni direktorijum na stranici Lideroglasi.com gde možete opisati Vaš posao, pisati članke i blogove, komunicirati sa ostalim članovima i još mnogo toga.

Postoji i opcija za plaćene reklame,a zove se jednostavna opcija.

Jednostavna opcija: Plaćena reklama po danima koja Vaš link stavlja kao sponsorisan link unutar podkategorije.

Za više informacija o samom sajtu i detalje oko funkcionisanja reklama pogledajte na stranici uputstva .