Početna » Novi linkovi
reklama

Novi linkovi

Trubaci za svadbe rodjendane, mature, krstenja i sva ostala veselja.
Permanent make up studio Blue eyes se prvenstveno bavi trajnom šminkom obrva, usana i očiju. Između ostalog u svoju ponudu ubraja depilaciju, tretmane lica, profesionalnu šminku...
THE COLLECTIVE-Radnja za proizvodnju metalnih proizvoda Izrada i ugradnja eksterijera i enterijera od inox aluminijum metal i mesing profila.
Najbolji personalni trener Novi Sad
Prodaja i ugradnja folija za objekte i automobile
Vencanice Novi Sad salona Just In
Frizerski salon Kontrast Novi Sad
Putovanje u carski Beč sa obilaskom Senbruna,Dunavparka....
UVOZ I VELEPRODAJA REZERVNIH DELOVA ZA KOMERCIJALNA VOZILA, Beograd, Novi Sad, Loznica, Novi Pazar, čačak, Paraćin, Vranje, Sombor, Subotica.
GlassMax vam nudi veliki izbor auto folija, različitite propustljivosti sunčeve svetlosti po akcijskim cenama. Na Vama je da nas samo pozovete i odaberete određenu nijansu folije, a mi ćemo posao zatamnjivanja obaviti potpuno profesionalno.
Black Glass je specijalozovani servis za ugradnju auto i prozorskih folija, i lider u zatamnjivanju stakala na tržištu Srbije.
Zatamnjena stakla znatno smanjuju toplotu u automobilu, što je posebno korisno za automobile bez klime
Auto-stakla Ivanić – jedinstven servis za ugradnju auto-stakla u Srbiji, koji vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamenu auto-stakala na svim tipovima vozila
Svi automobili su sa originalnom dokumentacijom, kupljeni od najboljih i najpoznatijih evropskih dilera automobila. Naša ponuda obuhvata putnički i teretni program.
Auktion & Markt AG spada sa svojom markom Autobid.de među vodeće posrednike u prodaji polovnih vozila u Evropi. Auktion & Markt je srednje preduzeće kojom upravlja vlasnik.
U cilju pružanja kvalitetne usluge, Komnenović auto nudi povoljna rešenja za kupovinu vozila marke Opel putem kredita ili lizinga (finansijskog ili operativnog).
U Srbiji se do automobila najčešće dolazi putem auto kredita, koji baš kao i kad su automobili u pitanju imaju svoje prednosti i mane
TRKE.rs je portal koji je konstantno u potrazi za novim članovima tima.
Sportski auto i karting savez Srbije je granski savez dobrovoljno udruženih sportskih auto i karting klubova i pokrajinskih, regionalnih ili gradskih saveza.
Osnovna delatnost A.Š. "Vir" je obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za sledeće kategorije: M, AM, A1, A2, A, B.
Auto škola MM - Novi Sad, nudi profesionalan obrazovni program u pozitivnom okruženju i najbolju vozačku obuku u tom području.
Naš rad se vrednuje najboljim ocenama već 20 godina, kako u opštinama Novi Beograd i Zemun u kojima se nalazimo, tako i u celom Beogradu.
Održavanje i restauracija Mercedes-Benz automobila i drugih egzotičnih evropskih i američkih automobila, kamiona i motornih vozila.
Restauracija automobila, vozila u auto servisu
Pored toga što vršimo otkup automobila u voznom stanju, otkupljujemo i automobile “na kilo”.