Početna » Prethodna stranica » Članak: Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini "photo session"
reklama

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini "photo session"

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini "photo session" u prirodi
 Retko kada se desi da svetlo sarađuje sa fotografom kada je zakazan "photo session". Sunce zna da napravi problem, jer čak i iskusno oko može lako da pogreši i stavi blic na nezgodnu stranu. Fotografi nekada ne odustaju pa drže mladence u nezgodnoj pozi duže vreme dok ne dobiju pravu fotografiju, a ipak to nije cilj. Poenta je druženje i zabava a da ipak fotograf uspe od mladenaca da dobije umetnički dojam koji želi.  
 
Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini  "photo session" su prava retkost, jer se može desiti da je i jako oblačno pa da same fotografije svadbe izgledaju tmurno i da se tek sa efektima postiže određena dubina koju fotograf traži za kreativne slike sa svadbe.  
 
Ipak, Dobro svetlo za fotografije svadbe i mini  "photo session" u prirodi se dešava i dobri fotografi već znaju kako da podese blic i manipulišu svetlo i izvuku maksimalne rezultate. 
U ovom postu sa vama delimo fotografiju koju je uradio fotograf Jovan Barajevac na jedinstvenoj lokaciji. Fotografija je u originalu i nije menjana na bilo koji način. 

Tagovi:   Agencije za dizajn    Digitalni marketing    Komercijalna fotografija    fotografija    kreativna fotografija    venčanje    fotke sa venčanja    foto session    photo session    fotograf novi Sad    fotografije u Novom Sadu    Novi Sad
 PDF  Štampaj
Rejting: 5.00 (1 votes) Oceni članak
Podeli članak: